За проекта Присъединете се към нас и се насладете на живот в уютна атмосфера, заобиколени от спокойствие и зеленина.

Ние, Robul, сме инвестиционна компания в областта на недвижимите имоти със седалище във Виена и имаме удоволствието да представим нашия ексклузивен проект на висока категория жилищен комплекс от затворен тип в Банкя – живописно място, разположено сред красива природа, в полите на Люлин планина, с бърза и лесно достъпна връзка до центъра на град София.

Изграден върху площ от 43.000 кв.м, Bankya Residences се състои от 40 единични еднофамилни къщи, разположени върху собствен парцел с площ от 750 до 1.200 кв.м и осигуряващи оптимално съчетание от пространство и функционалност, съгласно Вашите индивидуални нужди.

Концепцията за Bankya Residences е по дизайн на АДА ООД, водеща архитектурно-дизайнерска агенция в България. Тя създава прекрасна среда за живеене чрез умело съчетание на традиционния местен стил с най-новите и устойчиви тенденции в жилищното строителство. Допълнителните удобства, по индивидуален избор на клиента – слънцезащитни елементи – сенници, пергола, соларни колектори, външен басейн и др – позволяват индивидуален външен профил на всяка къща, съобразен с критериите за зелено строителство.

Вашият нов дом ще отразява Вашите индивидуални предпочитания за качество, ергономия и естетика.

 1
 2
 3
 4

Young Spirit

Проектирахме къща, която да отговаря на модерните тенденции в строителството и на вашите виждания за собствен дом.Къща “Young Spirit” е по-малка, но с достатъчно…

Прочети още…

 1
 2
 3
 4

Pure Nature

Проектирахме къща, която да отговаря на модерните тенденции в строителството и на вашите виждания за собствен дом. “Pure Nature” – предлага…

Прочети още…

Свободни къши

Вижте схемата на свободните къщи

Виж…